Ποιοί είμαστε

ABOUT-US

 

Λίγα λόγια για μας και τη σχολή μας

 

Η Γιώτα Παπαβασιλείου γεννήθηκε στη Λεμεσό το 1979. Πήρε τα πρώτα μαθήματα πιάνου σε ηλικία 7 χρόνων δίνοντας εξετάσεις στο Ελληνικό Ωδείο Αθηνών.

Συνέχισε τις μουσικές τις σπουδές στις τάξεις του Νίκου Βήχα παίρνοντας τα πτυχία των κατώτερων και ανώτερων θεωρητικών της μουσικής.

Το 1997 αποφοίτησε απο το Λανίτειο Λύκειο Α' Λεμεσού.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Μουσικολογίας στο Cardiff University of Wales, ενώ παράλληλα πήρε το πτυχίο του πιάνου στο Trinity College of London.

Εχει παρακολουθήσει σεμινάρια πιάνου, κλασσικού τραγουδιού, μουσικοπαιδαγωγικών (Orff, Kodaly) και μουσικόθεραπείας σε Αγγλία και Κύπρο.

Είναι μέλος της "Χορωδίας των Ονείρων" από την ίδρυση της χορωδίας το 1993.

Εργάστηκε ως δασκάλα μουσικής σε Ιδιωτικό Δημοτικό Σχολείο της Λεμεσού.

Δίδαξε σε αρκετές μουσικές σχολές ενώ παράλληλα δημιούργησε την δική της μουσική σχολή παραδίδοντας μαθήματα πιάνου και θεωρητικά μαθήματα μουσικής.

 

Οι συνεργάτες μας

Νόνη Δημητρίου

Πιάνο, Κλασσική κιθάρα, τραγούδι

Σπουδές στην Ελλάδα, με 18 χρόνια εμπειρίας. Μέλος πολλών ελληνικών συγκροτημάτων.

Άντρη Νέστορος

Πιάνο, Κλασσική κιθάρα

Παίζοντας κιθάρα από την ηλικία των 8 με σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο και ειδίκευση στην κιθάρα, πιάνο και θεωρία της μουσικής.

Βαρβάρα Λούκα

Βιολί

Σπουδές στην Ελλάδα. Κέρδισε πολλούς μουσικούς διαγωνισμούς στην Αθήνα και έχει διατελέσει μέλος της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της Ε.Ρ.Τ.

Θεοδώρα Μεσολωρά

Βιολί και μουσική θεωρία.

Παίζει μουσική από την ηλικία των 7 ετών με εμπειρία στο βιολί και θεωρία της μουσικής. Έχει λάβει μέρος σε πολλά μουσικά σχήματα στην Ελλάδα.

Kύπρος Κολιός

Μπουζούκι

Πολλά χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία του μπουζουκιού. Έχει λάβει μέρος σε ταινίες γνωστών Ελλήνων καλλιτεχνών.

Ιωάννα Αντρέου

Πιάνο, φωνητική και θεωρία της μουσικής

Μουσικές Σπουδές στην Κύπρο και στην Ελλάδα. Διδάσκει φωνητική σε πολλά ωδεία στη Λεμεσό. Νικήτρια βραβείων σε πολλούς διαγωνισμούς τραγουδιού στην Κύπρο.