Επαγγελματική

Μουσικη Σχολη

Πάρτε την καλύτερη μουσική εκπαίδευση για τα παιδιά σας σε ένα φιλικό και υποστηρικτικό περιβάλλον.

Επαγγελματική

Υποστηριξη

Έχουμε συγκεντρώσει την καλύτερη μουσική ομάδα στην Λεμεσό.

Επαγγελματικές

Μουσικες Δεξιοτητες

Παίρνουμε στα σοβαρά τη δουλειά μας και ανεβάζουμε τα παιδιά σας ψηλά.

Επαγγελματική

Ομαδα

Είτε θέλετε να παρέχετε μουσική εκπαίδευση ή απλά ένα χόμπι για το παιδί σας, είμαστε εδώ για εσάς. Μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας!

Επαγγελματική

Καθοδηγηση

Μουσικά εργαστήρια και θεωρία της μουσικής για όλα τα επίπεδα.

Βελτίωση Δεξιοτήτων

Τα παιδιά που σπουδάζουν μουσική τείνουν να έχουν πιο πλούσιο λεξιλόγιο και πιο προηγμένες δεξιότητες ανάγνωσης σε σχέση με τους συνομηλίκους τους οι οποίοι δεν συμμετέχουν σε μαθήματα μουσικής.

Βελτίωση Αυτοσυγκέντρωσης

Τα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες ή δυσλεξία που έχουν την τάση να χάνουν την αυτοσυγκέντρωση τους, θα μπορούσαν να ωφεληθούν σε μεγάλο βαθμό από τα μαθήματα μουσικής.

Γυμναστική Μυαλού

Έρευνες κατέδειξαν ότι η μουσική επιδρά στον εγκέφαλο, όπως η σωματική άσκηση στο ανθρώπινο σώμα. Η μουσική τονώνει τον εγκέφαλο και επιτρέπει σε αυτό να ξεχωρίζει τις διαφορές μεταξύ τόνου και ένταση της μουσικής.

Κριτική Σκέψη

Τα παιδιά που μελετούν μουσική είναι πιο πιθανό να υπερέχουν σε όλες τις σπουδές τους, να λειτουργούν καλύτερα σε ομάδες, να έχουν ενισχυμένες δεξιότητες κριτικής σκέψης και να συνεχίζουν περαιτέρω τις σπουδές τους.

Βελτίωση Εκμάθησης

Η εκμάθηση ενός μουσικού οργάνου βελτιώνει τον τρόπο που ο εγκέφαλος αντιλαμβάνεται την ανθρώπινη γλώσσα, καθιστώντας τους μαθητές πιο ικανούς να μάθουν μια ξένη γλώσσα.

Βελτίωση μνήμης

Μαθητές δημοτικού που συμμετέχουν σε μαθήματα μουσικής δείχνουν μεγαλύτερη ανάπτυξη του εγκεφάλου και βελτίωση μνήμης μέσα σε συντομότερο χρόνο από ότι τα παιδιά που δεν λαμβάνουν καμία μουσική κατάρτιση.

φιλικό περιβάλλον

Η σχολή μας θα γίνει το δεύτερο σπίτι για τα παιδιά σας.

υποστήριξη και καθοδήγηση

Συμβουλεύουμε και καθοδηγούμε τα παιδιά σας για να γίνουν ακόμη καλύτερα σε όλους τους τομείς.

ευελιξία

Ευέλικτο χρονοδιάγραμμα που ταιριάζει σε όλες τις ανάγκες, διότι καταλαβαίνουμε ότι το κάθε παιδί έχει πολλά άλλα πράγματα να κάνει.

LOGO15

cabeceratrinity3

trinityrock1

abrsm-logo2